Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Kledingrekken op maat

20-02-17 22:30

Sinds deze week bieden wij de mogelijkheid om uw eigen kledingrek te ontwikkelen. Wij kunnen samen met u voor kleine en grotere oplage kledingrekken uw ideale oplossing ontwikkelen. Wij hebben hiervoor de modernste productiemiddelen tot beschikking. Van ontwerp (3d tekeningen) tot aan de uiteindelijke porductie. Zo is er keuze uit verschillende materiaalsoorten voor uw kledingrek. Wij verwerken rvs, staal, en verschillende lakmethoden. Mocht u interesse hebben in een maatwerk kledingrek, nee gerust contact met ons op.  

Geplaatst in Nieuws door Site Owner

Grijs kledingrek

08-07-16 09:32

Wanneer u iets anders wilt dan een standaard rek is het grijze kledingrek wellicht iets voor u. Dit rek is grijs van kleur en voorzien van een schap aan de bovenzijde voor de presentatie van accessoires. De donkere kleur geeft dit rek een speciale uitstraling en kan worden gecombineerd worden met grijze etalagepoppen en kledinghangers. 

Kledingrek grijs designOnbreekbare etalagepop vrouw grijsKledinghangers grijs

Geplaatst in Nieuws door Site Owner

Productie kledingrekken

09-06-16 09:47

Een kledingrek is een alledaags gebruiksvoorwerp. Voordat een kledingrek bij de consument ligt komt er heel wat bij kijken. Het begint allemaal met het smelten van erts en schroot om het juiste staal voor het kledingrek te vervaardigen. Het schroot komt van gerecycled staal, wat betekend dat uw kledingrek in een vorig leven misschien wel een auto-onderdeel is geweest. Ook zorgt het recyclen voor een besparing in grondstoffen en energie.  


Staal voor kledingrek

Na het smelten van het staal zal het staal worden gewalst om de juiste vorm te krijgen. Het staal kan verschillende vormen en profielen worden gewalst. Voor kledingrekken worden buizen gebruikt van staal variërend van 1 tot 2 mm dikte.  

buizen kledingrek 

De buizen worden op lengte gemaakt en vertrekken naar de groothandel. Vanuit hier worden de buizen aan de productie geleverd.
 

 vervaardigen kledingrek 

Hierbij worden met zware machines de bewerkingen gedaan zoals buigen, stuiken en lassen. Het buigen gaat vol automatisch waarbij de computer de hoek bepaald van het te buigen onderdeel. Zo kunnen meerdere bochten achter elkaar worden gerealiseerd. Ook de lassen worden met een robot gelegd wat een zeer constante kwaliteit van het kledingrek geeft.

 verchromen kledingrek

Als laatse fase in het proces vindt het verchromen plaats. Dit proces zal het kledingrek zijn uiteindelijke uitstraling en bescherming geven. Voordat het verchromen kan beginnen wordt het staal eerst van vervuiling ontdaan voor een goede hechting. Daarna worden er eerst een aantal lagen nikkel op aangebracht voor een goed hechting van het chroom. 

resultaat kledingrek

Hier het eindresultaat! Van erts tot een alledaags gebruiksvoorwerp.  

Geplaatst in Nieuws door Site Owner

https kledingrekken

15-05-16 12:42

Om er voor te zorgen dat de privacy van onze klanten maximaal gewaarborgd wordt bij het bezoeken van onze website hebben wij nu de gehele website voorzien van https. Dit zorgt ervoor dat de verbinding tussen u en onze webserver versleuteld is. De kans dat uw persoonlijke gegevens worden onderschept zijn hierdoor aanmerkelijker kleiner geworden. Of u nu een kledingrek besteld of met bankzaken bezig bent, privacy is een zaak van groot belang. 

Geplaatst in Nieuws door Site Owner

zwarte kledingrekken

28-04-16 08:42

Nieuw in het assortiment zijn de zwarte kledingrekken. Dit design kledingrek is een bijzondere verschijning en zorgt ervoor dat de kleding mooi wordt gepresenteerd. Deze kledingrekken zijn van professionele kwaliteit. Kijk voor nog meer kleuren op:
www.kledingrekken-kopen.nl/kledingrek-design-recht-zwart.html 

Zwart kledingrek design 

Geplaatst in Nieuws door Site Owner

Wanneer je geen ruimte hebt voor een kledingrek maar wel een lege kast hebt staan dan kan je deze eenvoudig ombouwen tot een garderobe. Met een muurlus en een roede maak je in een handomdraai een op maat gemaakt kledingrek. Schroef de muurlus links en recht in de kast, zaag de roede op de juiste lengte en klaar is uw kledingrek.  

Prduct link:  https://www.kledingrekken-kopen.nl/muurlus-voor-buis-30x15mm.html

 

kledingrgek

Geplaatst in Nieuws door Site Owner

Speciaal voor kledinghangers op te bergen hebben we een speciaal kledinghangerrek. Dit rek heeft 4 stangen boven elkaar waardoor verschillende hangers snel kunnen worden uitgesorteerd. Daarnaast kan het rek worden gebruikt voor het presenteren van ondergoed mbv speciale lingeriehangers. 

Geplaatst in Nieuws door Site Owner

Inklapbaar kledingrek

12-05-15 09:34

Nieuw in ons assortiment zijn de inklapbare kledingrekken. Deze zijn in elkaar te vouwen tot een handzaam en klein pakket. De opklapbare kledingrekken zijn uitsluitend van professionele kwaliteit en daardoor duurzaam. 

Geplaatst in Nieuws door Site Owner

Kledingrek

23-03-15 21:33

SInds kort hebben wij het witte kledingrek ook in de uitvoering met schap. Dit witte kledingrek is voorzien van een schap aan de bovenzijde van het kledingrek. Hierop kan kleding worden gepresenteerd.

Geplaatst in Nieuws door Site Owner

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren