Confectierekken

Voor het vervoeren,opbergen of presenteren van confectie zijn vele oplossingen. Bleijenberg Winkelmaterialen biedt een uitgebreid assortiment confectierekken aan. Voordat een keuze voor het juiste rek kan worden gemaakt is het van belang goed te bepalen voor welke toepassing het confectierek wordt toegepast. Een aantal aspecten zijn:
- hoeveel ruimte mag het in beslag nemen.
- wat is de benodigde capaciteit en lengte van de confectie
- dient het verrijdbaar te zijn of blijft het op één locatie,
- wordt het confectierek intensief of sporadisch gebruikt
- moet het rek vaak in en uit elkaar voor transport
- is het design belangrijk

Na overweging van de bovenstaande aspecten kan er een juiste keuze worden gemaakt voor welk kledingrek het beste aansluit bij de wensen. Er zijn specifieke rekken voor iedere toepassing van opvouwbaar, transport, markthandel tot design confectierekken. Bezoek onze webshop voor een overzicht van alle rekken. 

Ruimte besparen

In de retail is ruimte meestal een schaars goed. Vooral in winkelmagazijnen moet de ruimte goed worden besteed. Je wilt immers zoveel mogelijk ruimte gebruiken voor de verkoop van goederen, niet voor de opslag hiervan. Hier zou een dubbel confectie kledingrek een uitkomst kunnen bieden. Deze rekken zijn voorzien van twee stangen boven elkaar die voor een dubbel volume aan hangruimte zorgen op een gelijk aantal vierkante meters. Deze confectierekken zijn van een dikke staal soort om de extra belasting aan te kunnen.

Capaciteit

Een andere keuze die gemaakt moet worden is de lengte van het confectie rek. De langste rekken zijn 180cm. Dat is in veel gevallen een goede oplossing, echter kan het zijn dat een kleiner confectie kledingrek gewenst is. Denk hierbij aan kleinere ruimtes en transportwagens. De rekken zijn te verkrijgen vanaf een lengt van 61cm. Ook is er een extra confectie rek dat in breedte en hoogt naar wens is te leveren.

confectie kledingrek

Stel een vraag