Particuliere verkoop

Bleijenberg Winkelmaterialen levert  aan zowel bedrijven als particulieren. Let op, alle getoonde prijzen zijn excl. BTW.

Garantie

Wij van Bleijenberg Winkelmaterialen staan voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw bestelling, neem dan contact met ons op. Wij bieden dan een snelle en passende oplossing.

Defect bij ontvangst

Indien uw product bij ontvangst beschadigd is of defecten vertoont, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij bieden dan een snelle en passende oplossing.

Retourbeleid:

Bij Bleijenberg Winkelmaterialen staat de klanttevredenheid centraal. Wij geloven in een duurzame klantrelatie en bieden daarom de mogelijkheid om de standaard producten (uitgezonderd op maat gemaakte en producten op bestelling) binnen 8 dagen na ontvangstdatum te retourneren. Mocht de retournering voortkomen uit een fout van Bleijenberg Winkelmaterialen dan dient u ervoor te zorgen dat u ons aangeeft (schriftelijk of per email) wat hiervan de reden is. Bij het retourneren is belangrijk dat de producten compleet en in oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd. Voor producten die beschadigd of niet compleet zijn kan een vergoeding in rekening worden gebracht.

Stappenplan Ruilen en Retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel en snel mogelijk afhandelen.

  1. Meld bij ons dat u een artikel retour wilt sturen
  2. U ontvangt per email of telefoon een bevestiging van uw verzoek
  3. U ontvangt per email of telefoon instructies voor de verzending van het artikel
  4. Na ontvangst van uw zending ruilen wij het artikel om (indien voorradig) of storten het volledige aankoopbedrag binnen 3 werkdagen aan u terug.

Kosten voor retourzendingen

Mocht u een product willen retourneren en dit komt niet voort uit een fout van Bleijenberg Winkelmaterialen dan bent u zelf verantwoordelijk voor de transportkosten naar ons retouradres. Daarnaast bent u zelf ook verantwoordelijk voor het retour sturen van de product(en). Wij raden u aan om te kiezen voor een betrouwbare vervoerder. U ontvangt binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw retourzending het aankoop bedrag excl. verzendkosten teruggestort. 

Klachten & Suggesties

Wij horen het ook graag als u klachten of suggesties heeft. Neem contact met ons op als u niet tevreden bent.
 

Suggesties

Heeft u suggesties hoe wij u beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten, bij voorkeur per email. Bleijenberg Winkelmaterialen verbetert haar dienstverlening voortdurend en stelt uw reactie daarom zeer op prijs. 

Stel een vraag