Professioneel kledingrek

Er is een groot verschil in het aanbod van kledingrekken. Zo zijn er kledingrekken van de kwantum, Leenbakker, Blokker of Ikea welke doorgaans niet meer dan een paar stuks kleding kunnen dragen omdat deze rekken uitgevoerd zijn met kunststof koppelingen en dunwandige buizen. Meestal zijn deze kledingrekken niet erg duurzaam en zeker niet geschikt voor professioneel gebruik. De prijs is daar ook naar, voor soms € 15,- koopt je al een kledingrek. 

Retail rek

De zwaardere kledingrekken zijn geheel van dikwandige buis gemaakt met gelaste koppelingen. Deze rekken zijn duurzaam en geschikt voor grotere hoeveelheden kleding. Zo een professioneel kledingrek wordt veel gebruikt voor de opslag, transport en presentatie van kleding maar ook veel particulieren welke een duurzaam stevig kledingrek willen hebben kiezen hiervoor. Een groot verschil met de eerder genoemde rekken zijn de gebruikte wielen. Deze zijn voorzien van betere lagers en hebben een grotere diameter waardoor het rek beter verrijdbaar is. Het professionele kledingrek kent vele uitvoeringsvormen. Zo zijn er rekken die opvouwbaar zijn, in hoogte ter verstellen of gewoon een top design hebben omdat je er mee langs klanten moet. Een bijkomend voordeel is dat deze rekken een verlengde garantie hebben door de stevige bouwkwaliteit. De prijs van een professioneel kledingrek ligt door de hogere kwaliteit van de gebruikte materialen iets hoger, maar is wel een duurzamer alternatief. Wij leveren uitsluitend professionele kledingrekken van hoge kwaliteit en dat alles uit voorraad leverbaar. Voor een overzicht van al onze professionele kledingrekken kunt u naar onze webshop gaan.

Betrouwbaar

Zoals eerder al aangegeven wordt er in het kleding transport uitsluitend professionele kledingrekken toegepast. Dit omdat uitval van een kledingrek erg vervelde gevolgen kan hebben voor de levering zijn deze rekken vervaardigd van dik staal en vaak voorzien van wielen die geen draden kunnen oppakken die het wiel kunnen laten vastlopen.  

professioneel kledingrek

Stel een vraag