Klantbeoordelingen

Gerard - 21 augustus 2017

  • Beoordeling
  • Ik ben erg blij met mijn kledingrek. Het rek is erg stevig.

Jamie - 7 augustus 2017

  • Beoordeling
  • Helemaal blij met mijn kledinghangers. Waren snel geleverd en de kwaliteit is ook goed.

Jolanda - 1 augustus 2017

  • Beoordeling
  • Na een goed telefonisch advies het goede kledingrek kunnen vinden.

Arnout - 24 juli 2017

  • Beoordeling
  • Top

Marlies - 12 juli 2017

  • Beoordeling
  • goede prijs kwaliteit! Snelle levering! Eindelijk een goede en kwalitatief stevig rek!

Johan - 28 juni 2017

  • Beoordeling
  • Ik heb een goede ervaring met bleijenberg. Mijn hangers werden op tijd geleverd en waren van goede kwaliteit.

Eline - 21 juni 2017

  • Beoordeling
  • Ik ben erg tevreden over mijn geleverde witte hangers.

Hilde - 14 juni 2017

  • Beoordeling
  • Erg vriendelijke mensen en mijn hangers werden goed geleverd.

Gerard - 14 juni 2017

  • Beoordeling
  • Mijn papierrolhouder werd te laat geleverd omdat postnl de zending niet goed had geleverd. Werd snel en correct opgelost.

Amber - 9 juni 2017

  • Beoordeling
  • Ik ben erg tevreden over de mijn toonbanken. Deze werden snel geleverd en door de service dienst netjes geïnstalleerd.

Marc - 29 mei 2017

  • Beoordeling
  • Snelle levering en goede kwaliteit.

Dicky - 16 mei 2017

  • Beoordeling
  • Een geweldig stevig en ruim kleding rek.

Peggy - 4 mei 2017

  • Beoordeling
  • Ik had in de eerste instantie de verkeerde maataanduiders gekregen, maar heb nu de goede en hoefde de andere niet terug te sturen.
    Jullie service is top!! Probeer dit vooral vast te houden, want vind het tegenwoordig zeer zeldzaam dat je ergens nog goed geholpen en behandeld word.
    Nogmaals hartstikke bedankt voor jullie goede service.
    Nog veel succes met jullie bedrijf.

    Met vriendelijke groet,
    Peggy schepers
    Best verrassend

J. Klaver - 2 mei 2017

  • Beoordeling
  • Top telefonische service en een snelle levering

P. Geerts - 13 april 2017

  • Beoordeling
  • Snel geleverd en in ben erg tevreden over mijn kledingrek,

J. - 23 maart 2017

  • Beoordeling
  • mooie kapstokken van een goede kwaliteit. wanneer we weer kapstokken nodig zijn koop ik ze hier zeker weer!

Anja - 23 maart 2017

  • Beoordeling
  • prima hanger. ben erg tevreden.

Gilles - 22 maart 2017

  • Beoordeling
  • Alles snel geleverd.

Nicole - 7 maart 2017

  • Beoordeling
  • Super !!!! de brete , ook de schouderbreedte voor kleedjes van een maatje meer hangen niet meer schuin op de kapstok zodanig dat de Hals niet meer uitrekt of vervormd ook voor vesten en jasen blijven op hun plaats gangen dank u. Moest het al veel eerder gevonden hebben

Margé - 27 februari 2017

  • Beoordeling
  • Goede hangers netjes en snel geleverd.

Patricia - 19 februari 2017

  • Beoordeling
  • Prima verzorgde bestelling. Netjes verpakt. Precies hetgeen wat ik heb besteld.
    Prachtig initiatief om kika te steunen!

Peter Jordans - 10 februari 2017

  • Beoordeling
  • geschikte display vorm, gepaste uitstraling

Ingrid - 3 februari 2017

  • Beoordeling
  • Mooie stevige zakken waar een hoop kleding in kan voor mijn kledingparty's

Eric - 2 februari 2017

  • Beoordeling
  • Zeer gemakkelijk voor verschillende formaten folders

Etos - 27 januari 2017

  • Beoordeling
  • Ik wil naast de papierrolhouder die prima is, stevig staat en makkelijk is in gebruik, ook heel graag Blijenberg zelf beoordelen. Ik heb nog nooit zo een flexibel meedenkend klantvriendelijk service gericht bedrijf mee gemaakt.. ik had vlak voor kerst de verkeerde papierrolhouders besteld (nét te klein voor de rollen die wij hebben) ik dacht: ik waag het erop en ga ze bellen of ik een en ander kon ruilen (lichtelijk in paniek omdat ik speciaal meubels had laten maken voor de rolhouders)

    Er werd naar me geluisterd, mee gedacht en 1 dag later, in de kerstdrukte, kreeg ik een andere rolhouder. Ik was ZO opgelucht en blij dat ik zo goed geholpen ben, echt uitzonderlijke service. Zelfs over de nieuwe facturering en het terug sturen van de verkeerd bestelde artikelen werd niet moeilijk gedaan: " ga maar eerst de kerstdrukte afhandendelen, in het nieuwe jaar regelen we alles". En dat gaf zoveel rust! Echt een warme douche voor dit bedrijf waar gewerkt wordt met échte mensen!

D - 26 januari 2017

  • Beoordeling
  • Het kleding rek voldoet an de eisen die wij er aan stellen. Fijn bedrijf en snelle levering.

Miriam - 25 januari 2017

  • Beoordeling
  • Goed en stevig kleding rek. Snelle levering.

A.C - 25 januari 2017

  • Beoordeling
  • goede kwaliteit, redelijke prijs, snel afgehandeld

Sylvia - 25 januari 2017

  • Beoordeling
  • Hele vriendelijke meneer aan de telefoon gehad, Super snelle levering, en fantastische mooie kledinghoezen binnen gekregen , zeker voor het bedrag waar ze het voor verkopen!!
    Kortom, heel fijn bedrijf om iets te bestellen!
    Als klap op de vuurpijl ..... Schrijf een beoordeling over dit bedrijf en er wordt €1 aan KiKa geschonken, dat vind ik helemaal een geweldig initiatief!
    Sylvia Scheffelaar Klots

Miranda - 16 januari 2017

  • Beoordeling
  • Super stabiel rek, ik vond het wel een beetje aan de prijs. Maar het rek is het meer dan waard.

Jeanette - 16 januari 2017

  • Beoordeling
  • Paskamer is snel geleverd. Materiaal is prima. Misschien een tip om pluggen en schroeven bij te leveren en voor mensen die wat minder handig zijn even een kleine tekening hoe te monteren.

Merel - 9 januari 2017

  • Beoordeling
  • snelle levering, prima verpakt

Monique - 6 januari 2017

  • Beoordeling
  • Snelle service, prima kledingrek

G. Braak - 3 januari 2017

  • Beoordeling
  • Alles naar wens geleverd.

J. de Waal - 22 december 2016

  • Beoordeling
  • Geleverd artikel voldoet aan gestelde eisen. Zeer stevige kwaliteit en voldoet prima aan gestelde eisen. Makkelijk te bestellen via site en zeer snelle levering! Een aanraders dus!

Daniel - 13 december 2016

  • Beoordeling
  • Goede stevige basis als rek, die niet bezwijkt onder veel hemden. 25 hemden passen er moeiteloos op zonder te vervormen.

Ilse - 7 december 2016

  • Beoordeling
  • mooi en stevig systeem gemakkelijk te monteren Review geschreven door ilse

P - 1 december 2016

  • Beoordeling
  • sterke hoes voor redelijk prijs.

jacqueline - 1 december 2016

  • Beoordeling
  • goede prijs/kwaliteit.
    snelle levering.

Martine - 23 november 2016

  • Beoordeling
  • Snelle levering, erg stevige kledingrekken. Ook werd ik aan de telefoon netjes geholpen. Een echte aanrader dus!

Patricia - 23 november 2016

  • Beoordeling
  • Mooie torso en snel geleverd.

W. Kraayenhof - 22 november 2016

  • Beoordeling
  • Prima service en een fijn kledingrek.

Witeske - 22 november 2016

  • Beoordeling
  • Perfecte levering, zeer snel! Bedankt, Wietske (kaaspakket.com)

David - 15 november 2016

  • Beoordeling
  • Deze standaarden zijn per definitie duur. Ik kon geen goedkopere vinden maar ben wel van mening dat het een prijzig product is. Het product volstaat wel waarvoor we het hebben aangeschaft, In een handige draagtas. Morgen hebben we een kleine beurs en de standaard staat al helemaal gevuld met folders klaar voor gebruik. Uitpakken, uitklappen en klaar...

    Bleijenberg heeft keurig en tijdig geleverd

Anja - 8 november 2016

  • Beoordeling
  • Goedendag, ik ben tevreden met de kledinghoezen voor mijn strijkservice, en ook niet onbelangrijk mijn klanten vinden het
    prettig om te hergebruiken. Dus 2 vliegen in een klap.

    Groeten Anja

Koos - 2 november 2016

  • Beoordeling
  • Super vriendelijk en een snelle levering binnen 24 uur

Jan - 1 november 2016

  • Beoordeling
  • Was een plezier zaken te doen met de firma Bleiyenberg.Snel ,correct en voor herhaling vatbaar

S.E. - 1 november 2016

  • Beoordeling
  • De beste Prijs-kwaliteitverhouding die ik heb kunnen vinden op het internet.
    Levering op tijd.

G. Verbraak - 26 oktober 2016

  • Beoordeling
  • Snel geleverd en over de kwaliteit ben ik tevreden.

Frans - 20 oktober 2016

  • Beoordeling
  • Ik heb de hangers gekregen, maar wat mij opvalt is dat ik geen anti-slip laag zie.
    De ronde houten roede is gewoon gelakt. Zou voor de anti slip iets anders zijn angebracht ?

Ewelina - 12 oktober 2016

  • Beoordeling
  • Super handig, goede kwaliteit

E. - 30 september 2016

  • Beoordeling
  • Snelle levering, al wordt dat niet aangegeven, dus dat zou nog een puntje van verbetering zijn.
    Prima product en lage prijs

Paul - 19 september 2016

  • Beoordeling
  • De zending werd wat later geleverd dan gepland. Verder was de kwaliteit van mijn papierrolhouder in orde.

Cynthia - 6 september 2016

  • Beoordeling
  • Goede prijs-kwaliteits verhouding
    Zijn er blij mee

Leon - 30 augustus 2016

  • Beoordeling
  • snelle levering en degelijk snel opvouwbaar kledingrek

Ingrid - 29 augustus 2016

  • Beoordeling
  • Supergoed sterk mandje, mooie kleur geel.

Frits - 29 augustus 2016

  • Beoordeling
  • Der bezorging was prima geregeld een vriendelijke bezorger
    het kledingrek is voor ons een uitkomst ,het is erg stevig
    en zat zo in elkaar.

    Prima service

Talitha - 29 augustus 2016

  • Beoordeling
  • ideale oplossing! Goedkoop, neemt weinig ruimte in. En met een leuk gordijn hebben wij een prachtig pashokje gemaakt.
    Snelle levering!

Niels - 29 augustus 2016

  • Beoordeling
  • Best wel tevreden met deze aankoop. Reeds vanaf de moment dat deze stuks worden gemonteerd - na snelle levering - toont het onmiddellijk aan dat het een stevig rubbelrek is. De prijs is een discussiepunt, maar voor kwaliteit betaal je overal wel het nodige!

Gea - 21 augustus 2016

  • Beoordeling
  • De kledinghoezen zijn van goede kwaliteit en snel geleverd

Jan - 15 augustus 2016

  • Beoordeling
  • Hangers zijn prima, en precies zoals de afbeelding. Aan deze hangers zal kleding veilig hangen.
    De levering was ook prima. Werd dmv emails op de hoogte gehouden van levertijd

Harrie - 1 augustus 2016

  • Beoordeling
  • Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, zeer goed verpakt, en voldoet aan de verwachting.
    Bleijenberg kan ik iedereen aan bevelen.

Bastiaan - 26 juli 2016

  • Beoordeling
  • Snelle levering, alles verliep zeer vlot

Kle - 26 juli 2016

  • Beoordeling
  • Veel keus wat papierrolhouders betreft.

Martine - 15 juli 2016

  • Beoordeling
  • snelle en correcte service !
    mijn vragen werden direct beantwoord, top !

A. - 15 juli 2016

  • Beoordeling
  • goed

Michael - 15 juli 2016

  • Beoordeling
  • Na gemodder met andere hoezen: deze zijn super degelijk, gaan een leven lang mee. Mijn colberts zijn 90 lang, maar een 90 hoes was toch te krap geweest. Ben zeer tevreden.

J. - 4 juli 2016

  • Beoordeling
  • Uitstekend op tijd geleverd ,prima hoesjes
    Vr groet

Arnold - 22 juni 2016

  • Beoordeling
  • Prima rek, ijzersterk, snel bezorgd en zo in elkaar gezet. Plus een leuk idee voor de review-sponsoring.

G. Vermolen - 16 juni 2016

  • Beoordeling
  • Goed en snel gelerverd

L.vermunt - 5 juni 2016

  • Beoordeling
  • geen opmerkingen

L.vermunt - 5 juni 2016

  • Beoordeling
  • geen opmerkingen

G. Laverman - 2 juni 2016

  • Beoordeling
  • Geen opmerkingen. Alles was goed.

Clerens - 21 mei 2016

  • Beoordeling
  • ik had nogal haast met mijn bestelling. Na contact gehad werd mijn bestelling na 16.00 nog verzonden. Goede service.

T. van Koten - 11 mei 2016

  • Beoordeling
  • We zijn erg tevreden met de geleverde toonbank. De service was goed en de levertijd zeer kort.

dhr. R van Vleuten - 28 april 2016

  • Beoordeling
  • Na ontvangst viel de torso toch wat tegen. Kon deze vervolgens ruilen en had snel mijn geld terug.

Jolanda - 19 april 2016

  • Beoordeling
  • Snelle levering. De spullen zien er prima uit.

Mevr. L. Scholten - 7 april 2016

  • Beoordeling
  • Na levering van mijn kledingrek was het beschadigd. Waarschijnlijk door het transport gebeurt.Dit werd correct opgelost met een neiuw onderdeel.

Jan - 24 maart 2016

  • Beoordeling
  • Geen opmerkingen

Geoffrey - 11 maart 2016

  • Beoordeling
  • correct geleverd en goede e-mail response. Ik zou zeker in de toekomst vaker bestellen.

Pierre en Linda - 4 maart 2016

  • Beoordeling
  • De toonbank staat prachtig in onze nieuwe zaak. We zijn er erg tevreden over!

Dhr. Hontele - 24 februari 2016

  • Beoordeling
  • Wij zijn erg tevreden met onze toonbank. Binnen twee weken was deze geplaatst.

Anoniem - 22 februari 2016

  • Beoordeling
  • Leuke webwinkel waar ik voor de start van mijn winkel goed heb kunnen slagen.

Rothney - 17 februari 2016

  • Beoordeling
  • Geen problemen of opmerkingen

Dhr. Paulus - 11 februari 2016

  • Beoordeling
  • Na telefonisch contact een aantal kledingrekken besteld. Het advies was erg duidelijk en de zending werd de andere dag al geleverd. Top!

M. Jongenelen - 5 februari 2016

  • Beoordeling
  • De papierrolhouders werden snel geleverd. De kwaliteit van legro was al bekend. Ik zal zeker nog eens wat anders bestellen hier voor mijn winkel.

Marleen - 2 februari 2016

  • Beoordeling
  • Super snelle levering en van goede kwaliteit. Top!

Menno - 27 januari 2016

  • Beoordeling
  • Telefonisch erg goed geholpen.

Dhr. S. de Wit - 22 januari 2016

  • Beoordeling
  • Al verschillende keren hangers besteld. Altijd netjes op tijd geleverd. Ik ben tevreden.

Bas - 18 januari 2016

  • Beoordeling
  • Ik had de verkeerde maat besteld. Kon mijn rek zonder problemen omruilen in de showroom. Dank voor de service!

Jacques - 6 januari 2016

  • Beoordeling
  • Zeer snel mijn offerte gekregen voor mijn toonbank. Nu deze geleverd is ben ik er erg over tevreden. Ook maatwerk was geen probleem.

N. de Brouwer - 2 januari 2016

  • Beoordeling
  • keurig geleverd en goed verpakt. geen opmerkingen.

D. van Graven - 17 december 2015

  • Beoordeling
  • Super tevreden met mijn kledingrek. Lekker stevig en de andere dag geleverd.

Antoine - 20 november 2015

  • Beoordeling
  • Goede service en snelle levering.

H. van Veen - 11 november 2015

  • Beoordeling
  • Erg goede ervaringen met deze winkel. Ophalen was ook mogelijk. Scheelde mij weer verzendkosten.

Walter - 4 november 2015

  • Beoordeling
  • Alles ok, geen opmerkingen.

A. Verbraak - 27 oktober 2015

  • Beoordeling
  • Mijn zending was ligt beschadigd. Dat werd snel opgelost. De andere dag had ik al een nieuw rek.Mijn dank daar voor. mvgr

J. Verhagen - 23 oktober 2015

  • Beoordeling
  • Geen opmerkingen. Tevreden over de levering.

G. Gerritsen - 19 oktober 2015

  • Beoordeling
  • Ik was op zoek naar een papierafroller van 100cm. Deze kon ik alleen hier vinden. Erg groot assortiment!

Eline - 13 oktober 2015

  • Beoordeling
  • Erg blij met mijn etalagepop. De levering was snel en correct.

Ineke Versluis - 9 oktober 2015

  • Beoordeling
  • Goede service en snelle levering

Jack Els - 7 oktober 2015

  • Beoordeling
  • Goed

Pien - 29 september 2015

  • Beoordeling
  • Mooi kledingrek en de andere dag geleverd!

Joop van Ginneken - 25 september 2015

  • Beoordeling
  • Mijn ervaringen zijn erg goed met deze webshop. Nadat de vriendelijke klantenservice mij had geholpen met het uitzoeken van een passend kledingrek heb ik mijn bestelling geplaatst. Dit ging snel en de levering was al de volgende dag. Het product voldoet boven mijn verwachting goed. Ik was een kledingrek van Blokker gewend en dan is dit echt veel beter. Ik kan iedereen deze webshop aanraden. gr Joop

M. Verbeek - 21 september 2015

  • Beoordeling
  • Ik ben ontzettend tevreden. Snelle levering en mijn vraag werd heel snel beantwoordt. Mvg. M. Verbeek

Mevr vd Heijden - 16 september 2015

  • Beoordeling
  • Mijn papierrolhouder werd snel geleverd. De kwaliteit was ook in orde.

Hareld - 10 september 2015

  • Beoordeling
  • Super goede telefonische service gehad. Kan deze shop aanbevelen.

S. Dongen - 8 september 2015

  • Beoordeling
  • Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt.

Dhr. van Geel - 7 september 2015

  • Beoordeling
  • Snelle leervering en overzichtelijke site.

Arend - 2 september 2015

  • Beoordeling
  • Dank voor het goede advies! Onze nieuwe toonbank is echt een plaatje geworden!

Nico Vermeer - 25 augustus 2015

  • Beoordeling
  • Snel geleverd mooie etalagepop. Nico

dhr. van Genkel - 24 augustus 2015

  • Beoordeling
  • Ik ben tevreden over de levering. Ik moest wel even puzzelen voordat ik mijn papierrolhouder had gemonteerd.

Jochem - 11 augustus 2015

  • Beoordeling
  • Ik ben tevreden over de kwaliteit. Ook de levering was lekker snel.

Joan - 5 augustus 2015

  • Beoordeling
  • Nette webshop, ook levering in België .

G. van Gemert - 29 juli 2015

  • Beoordeling
  • Uitstekende service en snel geleverd. Ik kom zeker nog eens wat komen hier.

Jaap - 23 juli 2015

  • Beoordeling
  • Deskundig personeel. Afhalen wad ook geen probleem. Ik heb verder geen opmerkingen.

jolanda - 8 juli 2015

  • Beoordeling
  • Vriendelijk aan de telefoon geholpen. Ben ook tevreden met mijn aankoop.

Dhr. Breden - 2 juli 2015

  • Beoordeling
  • Geen klagen, Op tijd geleverd en prima kwaliteit.

Thijs - 29 juni 2015

  • Beoordeling
  • Fijne overzichtelijke site. Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Egbert - 24 juni 2015

  • Beoordeling
  • Ik ben erg tevreden over deze webshop.De afspraken zijn nagekomen. Als verbeterpunt, mijn pakket was bij de buren afgegeven. Hiervan was ik niet op de hoogte.

Jop - 18 juni 2015

  • Beoordeling
  • Erg snelle levering. Het kledingrek was ook van goede kwaliteit.

P.Greving - 10 juni 2015

  • Beoordeling
  • Nu voor de derde keer een aankoop gedaan. Kan niet anders zeggen dat alles correct is afgehandeld.

Reinier - 3 juni 2015

  • Beoordeling
  • Geen opmerkingen. Alles volgens de afspraken geleverd.

P.Klaessens - 1 juni 2015

  • Beoordeling
  • Super klantvriendelijk en een snelle lervering.

Dhr. Kuiper - 26 mei 2015

  • Beoordeling
  • Zeer sympathieke medewerker. Degelijk advies en een snelle levering.

Miranda - 22 mei 2015

  • Beoordeling
  • Goede webshop met deskundig advies. De levering was snel en het product voldeed aan de verwachting.

Becker - 19 mei 2015

  • Beoordeling
  • Geen opmerkingen.

Dhr. R vergoor - 17 mei 2015

  • Beoordeling
  • Zeer snelle levering. Bij de levering bleek een defect, het defecte onderdeel was echter de volgende dag al weer binnen. Super service!

Gertjan Verbeek - 7 mei 2015

  • Beoordeling
  • Mooi product voor een goede prijs. Levering was goed en snel.

M. van Dijk - 1 mei 2015

  • Beoordeling
  • Snel en goed

Marc - 25 april 2015

  • Beoordeling
  • Goed advies en snelle levering.

Sfen - 20 april 2015

  • Beoordeling
  • Geen verbeterpunten

A. Knoop - 15 april 2015

  • Beoordeling
  • .

Vriens - 10 april 2015

  • Beoordeling
  • Uitstekende service snel geleverd en nog de goedkoopste ook.

F Verstegen - 9 april 2015

  • Beoordeling
  • Goed

Theo Maas - 8 april 2015

  • Beoordeling
  • Ik heb een erg prettige ervaring met deze webshop gehad. De producten voldoen aan mijn verwachtingen en de levering was snel. Mvg Theo Maas

J. van de Sande - 7 april 2015

  • Beoordeling
  • Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Het werd 2 dagen later, goed verpakt geleverd en de producten voldoen geheel naar verwachting. Met vriendelijke groet, J. van de Sande

Arthur - 5 april 2015

  • Beoordeling
  • Ik kan deze shop aanbevelen.

Jeffrey Rooij - 30 maart 2015

  • Beoordeling
  • Snelle levering, paspop voldoet aan mijn verwachting.

A.W. Bloemberg - 23 maart 2015

  • Beoordeling
  • Ik heb prettige ervaringen met deze webshop. Ik heb reeds meerdere bestellingen gepleegd en deze zijn allen snel geleverd. Daarnaast vind ik het makkelijk dat ik met de bestelgeschiedenis eenvoudig dezelfde producten kan bestellen.

    Mvg A.W. Bloemberg

J. Maan - 22 maart 2015

  • Beoordeling
  • Snel antwoord op mijn vragen gekregen en vriendelijk geholpen. Bestelling werd binnen 2 dagen geleved en het kledingrek is bovenverwachting stevig. J. Maan

Karel - 16 maart 2015

  • Beoordeling
  • Top! Snel geleverd en de kwaliteit was dik in orde.

Dhr. P. Groot - 9 maart 2015

  • Beoordeling
  • Goede afhandeling en communicatie.

Dhr. J Knaus - 5 maart 2015

  • Beoordeling
  • Vriendelijke mensen, mooi kledingrek. kon ook afhalen.

Dhr. P. Zagers - 22 februari 2015

  • Beoordeling
  • Geen opmerkingen. Snel geleverd en van goede kwaliteit

Jantine - 17 februari 2015

  • Beoordeling
  • Erg vriendelijke en deskundige mensen. Ga hier zeker nog eens shoppen.

Fred de Wit - 10 februari 2015

  • Beoordeling
  • Ik wilde een kledingrek ruilen voor een smaller rek. Ik had het rek echter pas na 3 weken in gebruik genomen maar er werd niet moeilijk gedaan over het omruilen. Erg tevreden over de service en het product, nogmaals dank hiervoor. Mvg F. de Wit

Dorien - 6 februari 2015

  • Beoordeling
  • Snel antwoord op mijn vraag gehad en mijn kledingrek is bovenverwachting stevig. Al met al een prettige ervaring met dit bedrijf gehad. Dorien

A de Bruin - 4 februari 2015

  • Beoordeling
  • Top! Alles snel geleverd en van goede kwaliteit.

G. Zwart - 29 januari 2015

  • Beoordeling
  • Goed, geen minpunten

A. Peka - 26 januari 2015

  • Beoordeling
  • Veel kennis van het product en snelle levering.

Jan Bonte - 22 januari 2015

  • Beoordeling
  • Mijn complimenten voor de goede service. Werd om 22.00 zelfs nog terug gemaild.

Joella - 14 januari 2015

  • Beoordeling
  • Goed kledingrek alleen had de post het pakket bij de buren afgeleverd. Er lag alleen geen briefje in mijn brievenbus dat het bij de buren lag wat ik slordig vind.

Hecktor - 8 januari 2015

  • Beoordeling
  • Deze website beoordeel ik als goed. Mijn papierrolhouder werd goed geleverd.

Ewout - 15 december 2014

  • Beoordeling
  • Snelle levering en goede prijs.

Jenny - 9 december 2014

  • Beoordeling
  • Na aankoop van een torso was de afmetingen niet precies van wat ik eigenlijk nodig had. Deze kon zonder problemen ruilen. Nette service.

joop - 5 december 2014

  • Beoordeling
  • Alle keurig geleverd zoals besteld. Kan geen verbeterpunten vinden.

Wilfred G - 1 december 2014

  • Beoordeling
  • Correcte levering, ook en België.

M. Graven - 26 november 2014

  • Beoordeling
  • Mijn kledingrek was zeer goed verpakt en snel geleverd.

Kees Kuipers - 21 november 2014

  • Beoordeling
  • De piepschuim hoofden werden snel en goed verpakt geleverd. Ben tot nu toe tevreden.

Jelle - 8 november 2014

  • Beoordeling
  • Twee keer dat ik iets aanschaf hier. Net als de vorige keer weer snel geleverd.

Maas - 2 november 2014

  • Beoordeling
  • Goed, geen problemen.

G van der Spek - 27 oktober 2014

  • Beoordeling
  • We hebben voor onze winkel 5 nieuwe etalagepoppen gekocht. We hebben gekozen voor de onbreekbare etalagepoppen welke zoals vermeldt tegen een stootje kunnen. De poppen zijn snel geleverd en de prijs / kwaliteit verhouding is erg goed. Met vriendelijke groet, G. van der Spek

S van Wijk - 24 oktober 2014

  • Beoordeling
  • Stevig kledingrek gekocht. Overtrof mijn verwachting en werd snel geleverd. S. van Wijk

P.A Kooij - 21 oktober 2014

  • Beoordeling
  • Na een belletje een zeer deskundige advies gekregen en de bestelling werd goed geleverd.

Kathie - 14 oktober 2014

  • Beoordeling
  • Mijn Soopl rek werd snel geleverd en nergens goedkoper. Tevreden dus!

Els van der Heem - 1 oktober 2014

  • Beoordeling
  • Folderrek was snel en goed geleverd. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop.

a. van Ginkel - 28 september 2014

  • Beoordeling
  • Ik geef drie sterren omdat dit mijn eerste aankoop hier is. Als de volgende keer ook goed gaat komt er een bij.

Peter van der Hoofd - 24 september 2014

  • Beoordeling
  • Goede ondersteuning en service. Mijn bestelling was snel geleverd en ik ben er erg tevreden over. Mvg Peter

peter - 21 september 2014

  • Beoordeling
  • De bestelling werd correct geleverd. Ik ben tevreden over de kwaliteit van het product en de goede support bij vragen.

peter - 21 september 2014

  • Beoordeling
  • Geen opmerkingen, snelle levering goed kwaliteit.

Mevr. kuik - 11 september 2014

  • Beoordeling
  • Ik ben positief over deze webshop. De bestelling verliep goed.

Jan Vermeer - 11 september 2014

  • Beoordeling
  • Ik heb houten kledinghangers besteld en deze zijn volgens afspraak geleverd. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Petra Keijzer - 5 september 2014

  • Beoordeling
  • Mijn eerste bestelling hier verliep probleemloos. De zending was wel 1 dag vertraagd doordat het paketje zoek was geraakt bij DPD.

J.P. de Groot - 3 september 2014

  • Beoordeling
  • Duidelijke webshop met aantrekkelijke prijzen. De etalagepoppen zijn snel geleverd en met een goede prijs-kwaliteit. Met vriendelijke groet, en tot de volgende keer J. de Groot

A. van Dam - 1 september 2014

  • Beoordeling
  • Bedankt voor de snelle levering en advies!

F. Wegener - 27 augustus 2014

  • Beoordeling
  • Papierrolhouder besteld en netjes geelverd. De enige site die ik gevonden heb met een goed productoverzicht. Prettige ervaring dus. Mvg F. Wegener

jolanda - 24 augustus 2014

  • Beoordeling
  • Keurig op tijd geleverd en tevreden over de kwaliteit.

Stef de Bruijn - 18 augustus 2014

  • Beoordeling
  • Snelle levering met prima prijzen.

Theo Born - 10 augustus 2014

  • Beoordeling
  • Overzichtelijke website en goede levering.

Dhr. L Kouters - 8 augustus 2014

  • Beoordeling
  • Een fijne webwinkel. Ik kom nog eens terug.

Elian B - 2 augustus 2014

  • Beoordeling
  • Deze shop kan ik aanbevelen. Voor de opening van mijn nieuwe winkel een toonbank allure gekocht. Zeer goed advies en binnen 2 weken werd mijn op maat gemaakte toonbank al geleverd.

Richard Janssen - 27 juli 2014

  • Beoordeling
  • Correcte levering en overzichtelijke website.

N. Vrede - 25 juli 2014

  • Beoordeling
  • Ik was al enige tijd op zoek naar mannen piepschuim hoofdjes voor mijn winkel om petten en hoeden te presenteren. De hoofden staan mooi in mijn winkel en presenteren erg goed. Ik had in de webshop per ongeluk het verkeerde adres ingevuld maar dit is na een belletje aangepast. Goede webshop met vriendelijke klantenservice.

Jasmijn Groot - 24 juli 2014

  • Beoordeling
  • Mijn vragen werden snel beantwoord en de producten voldeden aan mijn verwachtingen. Mijn ervaring was uitstekend dus daarom 5 sterren. Met vriendelijke groet,
    Jasmijn Groot

jblom - 22 juli 2014

  • Beoordeling
  • Mijn kledingrek stond zo in elkaar zoals telefonisch was beloofd. Het werd geleverd als een pakket wat voor mij belangrijk was omdat het naar boven moest.

Eline - 22 juli 2014

  • Beoordeling
  • Erg goede service! Had het verkeerde besteld en binnen 2 dagen stond het geld al op mijn rekening. Dat heb ik bij bv bol niet zo snel zien gebeuren.

Rens van de Brand - 22 juli 2014

  • Beoordeling
  • Voor het eerst in een webshop een kledingrek gekocht. Ik had al een paar keer een rek van de Kwantum gekocht maar die lag binnen een week plat. Daarom uitgekeken naar een steviger rek. Ik heb het rek besteld en binnen 2 dagen werd het netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden over deze webshop en kan hem iedereen aanraden. Mvg Rens

Rob - 21 juli 2014

  • Beoordeling
  • Goede etalagepop gekocht en snel geleverd.

Dhr. brok - 21 juli 2014

  • Beoordeling
  • Bleijenberg winkelmaterialen is een betrouwbare winkel. Mijn kledingrek heb ik er vorige week gekocht en dat ging zonder problemen.

P. Klaessens - 19 juli 2014

  • Beoordeling
  • Als Belg bestel ik regelmatig in Nederland. Met goede ervaringen, ook bij deze webshop. De levering was juist op tijd en de kwaliteit goed.

Luuk - 18 juli 2014

  • Beoordeling
  • Na een wat late levering mijn spullen toch gekregen. Dit bleek later aan tpg post te liggen.

Ella - 18 juli 2014

  • Beoordeling
  • Goede webshop met een mooi assortiment. Ik kon hier goed slagen voor het inrichten van mijn zaak.

F. De Meeuw - 18 juli 2014

  • Beoordeling
  • Helemaal top!, makkelijk en overzichtelijke site snelle en gratis levering.

Jenny - 17 juli 2014

  • Beoordeling
  • De weborder is goed verlopen. Ik bestel niet vaak iets op internet omdat ik het toch graag eerst wil zien. Echter was het te ver voor mij rijden en de passpiegel op internet besteld. Deze zag er goed uit.

Senne - 15 juli 2014

  • Beoordeling
  • Ik kan deze webshop als goed beoordelen. De bestelling werd snel geleverd en mijn papierrolhouders zijn van goede kwaliteit

Patrick - 14 juli 2014

  • Beoordeling
  • Gewoon goed en snel geleverd. Gr Patrick

Annie de Graaf - 14 juli 2014

  • Beoordeling
  • Ga zo door

Paul de Munk - 14 juli 2014

  • Beoordeling
  • Duidelijk goede website en snel geleverd.

Jolijn de Brouwer - 14 juli 2014

  • Beoordeling
  • Tevreden over de afhandeling en goede telefonische support

Petra de kolk - 11 juli 2014

  • Beoordeling
  • geen opmerkingen, alles werd goed een correct geleverd.

Teun - 1 juli 2014

  • Beoordeling
  • In deze webshop na veel googelen eindelijk mijn hotel hangers gevonden. De levering was snel en correct. Kan deze webshop iedereen aanraden.
    groet,
    Teun

Arwin - 8 mei 2014

  • Beoordeling
  • Ik heb hier goed kunnen slagen voor mijn kledinghangers. De prijzen zijn na wat zoeken bij de laagste van Nederland. Uiteindelijk had ik een doos hangers over en kon deze zonder problemen retourneren.

Lydia de Bruin - 20 maart 2014

  • Beoordeling
  • Ik werd goed geholpen aan de telefoon. Ik ben erg tevreden met mijn kledingrek. Deze is erg stevig en wiebelt niet.

Bas - 16 oktober 2013

  • Beoordeling
  • Snelle levering en ruim assortiment. Ik zal zeker nog eens wat bestellen hier.

Jolanda Vught - 14 september 2013

  • Beoordeling
  • Ik beoordeel deze webshop zeker als goed. Mijn zending was zoek geraakt bij de post. Ik heb gebelt en er werd gelijk een nieuwe zending aangemaakt zodat ik een dag later alsnog mijn spullen had. Vriendelijke klantenservice en goed opgelost!

Patric - 17 juli 2013

  • Beoordeling
  • Alles volgens de afspraken geleverd. Er was alleen wel een klein manco aan mijn kledingrek door het vervoer. Dit werd echter netjes binnen 1 dag opgelost.

D.Smit - 14 juni 2013

  • Beoordeling
  • Mijn gekochte etalagepoppen zijn goed van kwaliteit, vragen werden goed en snel beantwoord net zoals de levering. Ga hier zeker nog een keer kopen.

Nathan de Brouwer - 5 juni 2013

  • Beoordeling
  • Geen minpunten. Mijn toonbank werd snel geleverd en deskundig geïnstalleerd. Langs deze weg wil ik jullie ook bedanken voor het presentje!

Marieke Gerritse - 12 januari 2013

  • Beoordeling
  • Overzichtelijke website met proffessionele producten voor goede prijzen. Levering was snel en correct. Mvg Marieke

Mevr. Peters - 25 februari 15

  • Beoordeling
  • Goed service aan de telefoon en een snelle levering.

211 artikel(en)